Referenssit2022-11-11T10:32:24+02:00

Meillä on monien vuosien kokemus rakennusalalta. Pääasialliset asiakkaamme ovat suuret rakennusyritykset, ja olemme siksi olleet mukana monimutkaisissa ja vaativissa hankkeissa. Saamamme asiakaspalaute on vahvistanut, että voimme olla ylpeitä Profot Compin työn laadusta ja ammattimaisuudesta. Että asiakkaamme luottaisivat meihin täysin, otamme aina täyden vastuun palvelumme- ja työmme laadusta.

Kehitämme palveluitamme kysynnän mukaan ja pysymme aina innovaatioiden ja muutosten mukana. Emme halua vain pysyä mukavuusalueella, vaan tartumme rohkeasti kaikkein haastavimpiin ja monimutkaisimpiin projekteihin. Asiakkaiden toiveiden mukaisesti olemme aina mukana projekteissa auttaen aktiivisesti kaikin mahdollisin tavoin.

Kaikki työt tehdään sovittuun määräaikaan mennessä ja parasta mahdollista lopputulosta silmällä pitäen. Kiinnitämme huomiota myös energiatehokkuuteen ja vihreään rakentamiseen. Työt tehdään kestävän kehityksen mukaisesti, ja tavoitteenamme on auttaa myös asiakkaita tekemään taloudellisesti kannattavia päätöksiä tarjoamalla kustannustehokkaita palveluja ja varmistamalla lopputuloksen pitkäikäisyys.

Go to Top